No eres logras, eres lo que has superado

Es necesario revivir para saborear (Rozalén)

jueves, 16 de junio de 2011

I cursa solidaria CEIP Miguel de Cervantes

A todos los corredores del levante, y sobretodo a los de Elche, si vais a haceer un rodaje largo por la capital del Baix Vinalopó, y pasais cerca de la universidad, enfrente hay un colegio, que haciendo un gran eesfueerzo, ha organizado una carrera, modesta, pero con un fin solidario, del que doy buena fe( que para algo soy el coordinador de dicha ONG en Alicante). y a los que se le haga corto, pues luego siguen rodando y ya está. A los blogueros prometo invitarles a una cerveza . Os dejo la info de la organización:

I CURSA SOLIDÀRIA

Os recordamos que el próximo domingo 19 de Junio ​​de 2011 a las 10:00 horas se realizará la I Carrera Solidaria "1 km por la educación en el mundo" . El objetivo de esta actividad es vivir una jornada de convivencia lúdico-deportiva, así como colaborar con los proyectos educativos que la ONGd Escoles Solidaries está desarrollando en centroamérica.

La inscripción será de 1 € y se podrá realizar a partir del día 30 de Mayo hasta 30 minutos antes de la carrera en el CEIP Miguel de Cervantes de Elche.

Al finalizar la carrera se realizará un sorteo de regalos entre todos los participantes.

Si no puede participar, pero deseas colaborar en el proyecto como voluntari@ de carrera, puedes ponerte en contacto con la organización mediante este correo: comissiosolidaria@gmail.com
Esperamos veros en la linea de salida!!

I CURSA SOLIDÀRIA

La I CURSA SOLIDÀRIA tindrà un caràcter participatiu i no competitiu, per aquest motiu la cursa es podrà realitzar caminant o corrent. L'objectiu es viure una jornada de convivència lúdico-esportiva, així com col·laborar amb els projectes educatius que l’ONGd Escoles Solidàries està desenvolupant a centreamèrica.

* INSCRIPCIÓ: Es realitzarà
al CEIP Miguel de Cervantes en horari de 9:00 a 14:00 hores des del dia 30 de maig fins 30 minuts abans del inici de la prova.


* CATEGORIES: S'han establert dos categories, una per a l'alumnat d'Educació Infantil i un altra per a l'alumnat d'Educació Primària, els adults podràn participar en qualsevol de les dues categories.

* RECORREGUT: L'eixida i arribada es realitzarà al CEIP Miguel de Cervantes i el recorregut serà diferenciat per a les dues categories.

- Ed. Infantil: 300 m
- Ed. Primària: 1 Km
Les distancies son aproximades

* PREMIS: Al finalitar la prova es realitzarà un sorteig entre tots els participants dels diferents regals aportats per les diferents entitats i empreses col·laboradores:

- 2 mensualitats per al gimnàs Elche Squash Club.
- 50 entrades per a la pista de gel.
- 50 entrades per a Happy City.
- 1 banderi oficial Elche C.F.
- 1 pilota signada per la 1ª plantilla de l' Elche C.F. aportat per Escuela de Porteros Zafiro.
- 4 targetes regal de 30€ per a serveis en qualsevol saló Oh My Cut!
- 4 packs de productes de peluqueria valorats en 50€.
- 1 sessió de SPA i sauna per a dues persones en Fisioterapia Baeza.
- 1 menú per a 2 persones en Taberna El Granero.
- Material esportiu i pilotes.
- 1 ramell de flors.
- Articles de jardineria de Jardinia.
Així com diferents packs de contes, llibres, joguines i material educatius...

També podreu gaudir de la CANTINA SOLIDÀRIA amb productes de Panaderia PACO de Les Baies, així com diferents begudes i granissats.

Contem en la vostra participació per a que aquesta iniciativa siga tot un èxit. Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte en l'organització en: comissiosolidaria@gmail.com

Para más info, me dejais un comentario y os contesto lo más pronto que pueda

2 comentarios:

  1. cuenta conmigo si me despierto y si no,cuenta tb conmigo

    ResponderEliminar
  2. jejeje, suerte en la carrera, me hubiera gustado que me invitaras a una cerveza. En breve vuelvo a las carreras

    ResponderEliminar